Moncolor

Empresa

Venta i distribució a la provincia de Girona de tot tipus de pintures per a la industria i la decoració. Disposem d'una àmplia varietat en papers pintats, vinils adhesius, parquets i tarimes de fusta, micro ciments… Comptem amb l'última tecnologia en sistema tintomètric. Sistema que ens permet realitzar més de 200.000 colors a l'instant i sobre qualsevol tipus de pintura: plàstica, esmalt sintètic, poliuretà o epoxi.

Moncolor

Moncolor neix l'any 2004 fruit de l'il.lusió d'un equip de professionals vinculats al món de la pintura i la decoració amb més de 20 anys d'experiència en el sector.

El nostre repte diari és oferir la màxima qualitat en tots els nostres productes i un assessorament tècnic orientat exclusivament a les necessitats de cada client. Ens dediquem a la distribució de pintures d'alta decoració, així com a la pintura industrial.

L'any 2010 inaugurem la botiga on-line www.ventadepinturas.com , per tal d'incorporar-nos al món de les noves tecnologies i poder oferir els nostres productes les 24 hores del dia i per tota la geografia Espanyola.

Algunes de les marques que ens avalen són:

dyrup akro bondex mopasa